banner
главна градина поръчки преса видео галерия пано сувенири препратки контакти
peperudabg@gmail.com
Живи пеперуди за подарък!
Оригинален подарък
ПОДАРЪКЪТ НЕ Е ОБИКНОВЕНА ВЕЩ, А ИЗКУСТВО

Да покажеш чувствата си, да изразиш отношението си към някого, “облечени” в нещо материално, е изкуство. Едва ли има човек, който да не обича да подарява, още повече – да получава подаръци. Защото подарък е жест на добра воля, начин да бъде изразено отношение към определения човек, за когото той е предназначен.

Но да се направи подарък не е всичко, трябва да бъде поднесен по подходящ начин, за да зарадва, а не да развали настроението или да постави в неловко положение получателя. Най-добре се получава, когато подаръкът отговаря на вкуса, желанията или дори нуждата на човека, които ще го получи, стига обаче да е подбран с мисъл и чувство. Всички знаем, че хората са със толкова различни вкусове, някой бих искали и да си поиграе на http://www.partycasino.com/, това за тях е подарък, докато други искат нещо по-осезаемо с крила. Такъв именно подарък ще достави по-голямо удоволствие, отколкото нещо претенциозно и скъпо, но поднесено, защото трябва, т.е. протоколно.

С нас вие можете да изберете своя най-добър подарък! И не забравяйте: дареният ще оцени преди всичко вашето отношение към себе си, а чак след това материалната му стойност и оригиналност.

На какъвто и език да бъде изречена думата “подарък”, тя винаги предизвиква интерес и възторг, усмивка и нетърпение “изненадата”, скрита под опаковката, да бъде разкрита. Историята не казва кой е първият човек, поднесъл подарък, както и кой го е получил. Тайна е също кога, къде и как се е родила идеята, превърнала се в традиция, споменът за важните събития в живота да бъде съхранявани във вид на подарък. Както и да е, познавачите твърдят, че подаръците трябва да бъдат преди всичко неочаквани и желани. Това значи да изберете и поднесете нещо, за което знаете, че другият мечтае отдавна, но по някаква причина не го е получил. Казано накратко, добрият, истинският подарък е този, който не може да бъде забравен. Някои хора изпадат във възторг от красиви, но безполезни предмети. Други харесват повече функционалните и практични вещи. В наше време всеки знае, че подаръкът не бива да бъде твърде индивидуален, затова е глупаво да се подаряват козметика и парфюми. По-добре – нещо може би скромно, но оригинално, което да стане израз на специалното отношение.

Хората подаряват какво ли не: букети от балони, бонбони, картини, кошници с плодове, букети цветя, салют с живи пеперуди, дори процедури в салоните за красота. Списъкът може да бъде безкраен – в него ще се “подредят” дрехи, обувки, че и предмети за бита. Важното е да не забравяме, че за да направим подарък, не ни е нужен специален повод. И най-дребният жест на внимание прави чудеса: повдига настроението, носи радост, извиква усмивка на лицето. Та нали затова са били измислени подаръците!

Поръчайте живи тропически пеперуди, направете щастливите си мигове още повече!

главна | градина | поръчки | преса | видео | галерия | пано | сувенири | препратки | контакти